Kijk het EK bij Simons!

Uw feest vieren in één van onze zalen!

Alles is mogelijk

Wij staan met een glimlach voor u klaar! Bij ons in één van onze zalen of natuurlijk op uw eigen locatie! Heerlijke buffetten, uitgebreide catering of een foodtruck, wij komen graag naar u toe!

Feesten in onze bovenzalen

Tijd voor een feestje? U kunt bij ons terecht in één van onze zalen met zowel kleine als grote gezelschappen. Zowel de kleine als de grote zaal hebben een eigen ingang, toiletten, muzieksysteem en sfeerverlichting naar wens. Voor grote gezelschappen kunnen de zalen aan elkaar gekoppeld worden.

We nodigen u graag uit voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken (een kop thee mag uiteraard ook).

Drank Arrangementen

Afkoop drank voor 4 uur

Afkoop drank voor 2 uur

Fingerfood Arrangement

In buffetvorm, rondgang of op uw eigen locatie

Met o.a. gevuld eitje, wrapje carpaccio, tartaar van gerookte zalm, geitenkaas met honing en walnoot, ossenworst met truffelmayo, brie met stroop, gerookte eend met vijgencompote, rauwe ham met meloen en vegetarisch wrapje met groenten.

Buffetten

Kiest u voor een buffet tijdens uw feest bij ons of heeft u thuis een spetterend feest, waarbij wij uw buffet mogen verzorgen?
Er is volop keuze; dit is een greep uit ons assortiment:

Feesten op locatie

Gaat het om catering voor een bruiloft, een jubileum- of gewoon een gezellig feest bij u thuis of op het werk? Wij regelen het tot in de puntjes! Drankjes, hapjes, buffetten, foodtrucks, ervaren personeel, muziek, tenten, verlichting, aan-kleding en alles wat hierbij komt kijken. Graag gaan we met u om de tafel om het voorstel op maat te bespreken.

Simons on tour

VANAF 25 PERSONEN

Op iedere gewenste locatie komen wij met één van onze foodtrucks met hapjes en /of drankjes. Graag bespreken we samen met u wat de wensen zijn voor uw catering, zodat we maatwerk kunnen leveren. Uiteraard kunnen wij ook drankjes leveren of kunnen we het aanbod aanpassen naar uw wensen.

KIJK HET EK BIJ SIMONS!

Dit jaar bij Simons: EK voetbal kijken op het TERRAS!! Met grote schermen maken we er dit jaar zowel binnen als buiten op ons grote terras één groot feest van!

Scoor nu je ticket  voor een compleet verzorgd avondje!